keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Kevät uutta Lexingtonilta !

Pikkuhiljaa alkavat torpat täyttyä kevät uutuuksista. Madonnat ja uurnat saapuvat ensiviikolla Ranskasta ja myös puutarhaan on kaikkea mukavaa tulossa Tanskasta. Jeanne d´Arc Livingiltä on myös tullut täydennystä ,  samoin PB homen sohvaa (kuvassa) on jälleen myynnissä. Linumin uudet kangasnäytteet pitäisivät saapua tällä viikolla ja tapettiuutuudet ovat tulleet. Saimme lisäystä ikkunafolioihin, ne saavuttivat nopean suosion, eikä ole  ihme, mikä sen paremman näkösuojan antaa esim. kylpyhuoneen ikkunoihin kuin edellä mainittu tuote. Kauniita talvipäiviä on riittänyt ja nyt alkaa jo sormia syyhyämään   puutarha hommiin. Alamme  pikkuhiljaa rakentamaan pergolaa puutarhatarvikkeille ja raivamaan pihaa leikkimökille ja keinuille, jotta meidän pikkuasiakkaat myös viihtyisivät. Mutta kyllä tässä vielä hieman joutuu odottelemaan lumen sulaamista. Ei voi muuta sanoa kuin että tosi mukavalta tuntuu tehdä töitä kotinurkissa. Kaikille teille oikein aurinkoisia talvipäiviä.

3 kommenttia:

Annakaisa kirjoitti...

Hei!
Uusi putiikkinne on ihana ja vielä parempi kun enää vain muutaman 100 m matka teille shoppailemaan!
Teidän kuisti näytti ihastuttavalta, täältä funkistalosta alkaa kaipaamaan vanhempaan taloon.
-Annakaisa-

Annakaisa kirjoitti...

Tuli mieleen yksi hyvä maalausvinkki.Puhuttiin kerran empiren tms. alkydimaalin kumisesta rumasta pinnasta. Jos ei ole kunnon öljymaalia saatavilla, niin sekoita pieneen määrään tärpättiä talkkia (vaikka ihan apteekista saatavaa),n 3rkl riittää, riippuen siitä kuinka himmeän mattapinnan haluaa. Anna talkin vettyä tärpätissä ja sekoita hyvin maalin joukkoon. Lopputuloksena kaunis mattapinta, ei kiiltävän kumimainen.

Tre Små Rum kirjoitti...

Hei Annakaisa

Kiitos kannustavasta kommentista ja kiitti myös maalivinkistä. Uulan huonekalumaalejahan ei Paraisilta saa ( joihin olen tyytyväinen) ja aina ei ehdi Turkuun, niin tätä täytyy todella kokeilla seuraavan kerran.
Terveisiä koko konkkaronkalle
Maiju