sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Formland Herning 14-17.8.2009

Liikkeemme ovat suljettuna viikolla 33. Ajalla  10.8 - 15.8.2009.
Menemme messuille Tanskaan, tällä kertaa autolla ja otamme työkaverini kanssa neljä nuorimmaistamme  mukaan messuille. Murrosikäiset nuoret-neidit ja vaihdevuosi-ikäiset äidit matkalla Jyllantiin . Messumatkamme ainakin on erinlainen, kuin koskaan ennen, aikaisemmat vuodet olemme lentäneet joko Karuppiin tai Århusiin ja vuokranneet auton paikan päältä  ja käynneet Jeanne d`Arc Livingillä Randersissa ( fantastinen paikka ) ja muutamalla muulla tavarantoimittajalla,  jotka eivät messuille tule. Odotan innolla yhteistä loma- ja työmatkaa lastemme kanssa.

5 kommenttia:

Annakaisa kirjoitti...

Hejssanhopsan!
Pitää tulla käymään ennekuin lähdette Tanskaan niin voidaan jutella vielä reiteistä :)Olen ollut ihan oikeasti töissä, joten sen takia ei ole näkynyt!
Nyt teen pienimuotoista keittiöremppaa, kello taitaa olla puoli2 yöllä ja sain äsken hiottua ja paklattua seinät, huomenna maalia pintaan.
Nähdään!

Sisustus Sievä kirjoitti...

Tanskan messut on ihania joskus kävin ,kun vielä myin uutta tavaraa nyt on vaan vanhaa tarjolla.
Mia

Maikki kirjoitti...

Moikka!
Oi kun kuulostaa ihanalta!! Täytyy joskus päästä ehdottomasti Tanskan messuille.. Ja sitten mun täytyy tulla vielä sinne teille käymään:) On ollu niin kiirusta, ettei ole mihinkään ehtinyt.
Nyt maanantaina 10.8 aloitin koulun ja joskus musta pitäisi valmistua sisustussuunnittelija....:)

Henna kirjoitti...

Hei Maiju!

Pian pian pikavikkelään raporttia Tanskan reissusta - mitä ihanaa tulossa teille myyntiin, tulevia trendejä, mitä kaikkea näitte ja koitte... ja kuvia, kuvia!

Loppukesän terveisin Henna Littoisista

Tre Små Rum kirjoitti...

Kaikille terveisiä ja mukavaa loppukesää ja Maikille onnea opintoihin !