sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Ilmoitusluontoista asiaa !


Ystävä hyvät, uutta tavaraa tulee sitä vauhtia että en valitettavasti ehdi kaikkea kuvamaan, yritän parhaani. Esim. toisesta torpasta en ole ehtinyt kuvata juuri mitään. Toivottavasti ensivuonna avattava nettikauppamme tulee palvelemaan paremmin asiakkaitamme. Toivomus ! Lähettekää tilaukset suoraan minun sähköpostiosoitteeseen ja kyselyt,  niin saan nopeammin vastattua  teille ja lähetettyä tavaraa eteenpäin. Elikkä ei info@tresmarum.fi vaan maiju@parnet.fi  Kiitos ! Saatte ensiviikonlopusta alkaen parempaa henkilökohtaista palvelua ja toivottavasti ette  myöskään joudu jonottamaan paketointia.
Ja ilman muuta jatkan kuvaamista sitä mukaan kuin ehdin.
Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille lukijoille
terv.Maiju
Mailegin kynttilähevoset 24,- ja 16,- euroa.

3 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Kivaa, nettikauppaa odotellessa :)

Korpikuja kirjoitti...

Voi kumpa näkisin mitä Lexingtonia sinulla on siellä voisin tilata koska meillä ei ole lähellä täällä ketään joka myy sitä.
Siksi olisi ihana että olisi nettikauppa vaikka en tiedä saako sitä edes myydä netissä.
Tiina

Tre Små Rum kirjoitti...

Hei Tiina

Yritän viimeistään viikonloppuna ottaa kuvia Lexingtonin tuotteista, meiltä löytyy Lexingtonin joulukoristeita, kaitaliinoja,pöytäliinoja, kynttilöitä,nalleja astioita,aterimia, lautasliinoja, pyyhkeitä, tyynynpäällisiä, päiväpeitteitä,torkkupeitteitä ja paljon muuta. Myymme Lexingtonia tulevassa nettikaupassamme (ei ongelma, koska meillä on olemassa oleva myymälä). Lexingtonin kotisivuilla voit myös käydä katsastamassa löytyisikö jotain mistä olet kiinnostunut.Kerrot meille ja tarkistamme varasto tilanteemme www.lexingtoncompany.com
Terv.Maiju