tiistai 3. toukokuuta 2011

Muutto !

Pip tapetti seinässä
Ihana piha ?

Sandersson seinässä
Parkkipaikkoja.................Hyvät parkkipaikat aivan kaupan edessäUusi lauta lattiaParipäivää  menee vielä tapetoidessa ja maalauksessa ja sitten alkaa olla paikat kunnossa. Loput tavarat yritämme siirtää perjantain ja lauantain aikana. Kauppiaskatu 8 on uusi osoite ja sinne ovat kaikki tervetulleita nyt jo, tapetoin  kahdeksan eri seinää malliksi asiakkaille, miltä erikuvioiset tapetit näyttävät kun ne ovat oikeasti seinällä. Tosi hauskaa saada taas erityylinen kauppa aikaiseksi ja varsinkin saada lisää kauan kaivattua tilaa. Yläkertaan saamme hyvät suunnittelu -ja ompelutilat, varaston ja paljon muuta. Ja saamme myös pihamyymälään tilat.
Aamiaismajoitus avaa ovensa kesäkuun aikana. Tervetuloa katsomaan, ja huomioikaa että kaupan aukioloajat eivät oikein pidä paikkaansa, mutta soittakaa numeroon 040-8455324 Maiju tai Mi 0400-227702 niin yritämme palvella parhaamme mukaan.

4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Liikkeestä tulee varmasti todella upea ja aivan erilainen kuin entiset pikkutalot :)
vaikka kyllä nekin olivat tosi suloiset, mutta tila tietty rajallinen..
täytyy kyllä tulla katselemaan kunhan teillä siellä on valmista!
t. jaana

Kamomilla kirjoitti...

Mahtava juttu!

Tre Små Rum kirjoitti...

Hei tytöt ! Tervetuloa katsomaan, ovet ovat jo auki ja huomenna aloitamme muutto ruljanssin vaikka kaikki ei ole vielä valmista, ikkunoiden maalausta ynm. riittää vielä pitkäksikin aikaa mutta se ei estä kaupankäyntiä.

Anu kirjoitti...

Hei! Löysin blogin vasta nyt, vaikka liikkeessä viime jouluna kävimmekin. Täytyykin poiketa kesälomalla uudessa kaupassa, vaikka täytyy kyllä sanoa, että vanhat pikkutalot olivat todella hurmaavat ja jouluna tunnelma oli ihastuttava. Mahtaakohan isoon liiketilaan saada samaa tunnelmaa.. Pitääpä tulla katsomaan :)

Aurinkoista kesänjatkoa!