tiistai 15. syyskuuta 2009

Uuutta Bloomingvilleltä !


Nyt on hyvä valikoima lyhtyjä, kynttilöitä, astioita, kristallikruunuja, seinälamppuja, kattovalaisimia  ynm. Tuli myös huonekaluja, hyllyjä, seinäkaappeja, lokerikkoja , korkeita jakkaria ja paljon muuta. Ranskasta saapui, vanhoja lintuhäkkejä, ruukkuja, koukkuja, kruunuja, ovenpitimiä, kranssikoukkuja ynm. otan kuvia kun ehdin. Katarina Lexingtonilta kävi tänään ja heidän joulu on aivan ihana, tulee mieleen vanhat hiihtomajat. Pitää sisustaaa jouluksi toinen mökeistämme hiihtomajaksi,  poron tai hirvensarvet seinään ja  talja lattialle tuli takkaan ja tietysti Lexingtonin ruututyynyt, torkkupeitot ja pöytään heidän kauniit astiat, kaita- ja pöytäliinat. Ihana Joulu !


4 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Onpas siinä laatikko poikineen ;)
Minua kiinnostaisi ne wanhat tavarat Ranskasta, laitahan ihmeessä kuvia! :)

Tre Små Rum kirjoitti...

Huomenta Kesäkukka

Laitan kuvia ensitilassa, tänään on tulossa leluja ranskanmaalta, joten kun saan kaiken purettua alan näpsiä kuvia. Mutta ensin lenkille ja uimaan. Tulossa taas kaunis päivä !
Mukavaa päivää
terv.Maiju

Teija kirjoitti...

Ohhoh! :)

Pia kirjoitti...

Tunnelma on varmasti kuin lapsella jouluaattona, mutta sitten toisaalta taas kaikkea muuta...
Onneksi oli kaunis, kuiva päivä. Niistä tuolin päällisistä, jos muistat, äitini "pakottaa" minun ompelemaan ne!!! Kangas on ostettu, jahka äiti vain olisi voimissaan ohjata, neuvoa ja - lopulta ommella ne itse! Mutta any way, terkkuja häneltä ja isältäkin! YRITÄN kovasti tulla sinne ystävättäreni kanssa!
Kraam, Pia